!! AKCE !! U OBJEDNÁVEK NAD 5000,- DOPRAVA ZDARMA !!
Hyveco.cz:    

Grand Breuil VS 0,7l 40% GB  -  VYPRODÁNO !


Hmotnost: 1.4 Kg


Není skladem

533,06 Kč bez DPH
645,00 Kč s DPH




Popis:

Grand Breuil VS je úžasně lehký, mladý koňak, který v sobě spojuje to nejlepší ze 4 různých terroirů: Fins Bois, Borderies, Grande Champagne a Petite Champagne. Výsledkem je úžasně všestranný koňak, který je obzvláště květinový, a to jak na nose, tak na jazyku. Je výsledkem bohatých zkušeností dvoučlenného týmu bratrů Jeroma a Liliana Tessendierových, kteří spojili tradici i vědecké znalosti v to, co dělá koňak skutečně dobrým.

Jedinečné know-how, které se v průběhu času stále rozšiřuje, v kombinaci s vášní a odbornými znalostmi dědiců panství Grande Breuild odráží dlouhou historii rodiny Tessendierů - a významný přínos, který mají pro dědictví samotného regionu Cognac.

Jeho dubové aroma je vyváženo lehkým nádechem borovice smíšeným s jemnými tóny pomerančových květů.

Lahve jsou stáčeny na 40 % alkoholu a dodávají se v bleděmodré dárkové krabičce. Koňak doporučujeme podávat při pokojové teplotě, aby se rozvinula jeho chuť a aroma, nebo s kostkou ledu.

  • Barva: zlatohnědá
  • Vůně: květiny, nádech borovice, pomeranč
  • Chuť: dub, borovice, med, pomerančový květ

Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku. Zkontrolujte prosím před konzumací.

Parametry:

Obsah alkoholu obj. %: 40
Objem obalu (L): 0,7


Související zboží


Zboží je zařazeno v těchto kategoriích: